Fenerbahçe: ‘20 Milyon Euro'su Olan Gelsin’

Fenerbahçe, Vedat Muriç’i düşük bonservise satmayı istemiyor. Fakat Kosovalı’nın isteyeni çok ve menajerler vasıtasıyla temaslar sağlanıyor. Yönetimin bu konuda cevabı ise oldukça net: “20 milyon Euro’dan aşağıya satmayız.”

28.03.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-10:34) Fenerbahçe: ‘20 Milyon Euro'su Olan Gelsin’

Coronavirüs salgınından dolayı neredeyse bütün futbol hayatı durdu. Fakat kulüpler sahaya çıkmasa da özellikle transfer planlamaları ve gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe üst üste kötü sezonlar geçirse de bir yıldızın, talibi çok. Kosovalı futbolcu Vedat Muriç son zamanlarda form düşüklüğü yaşasa da genel performansı ve milli takımda sergiledikleriyle bütün gözleri üzerine çekti. Birçok Avrupa kulübü, 25 yaşındaki yıldızı defalarca seyretti.

‘BOŞUNA GELMEYİN!’

Yönetim, Vedat’ı göndermeyi istemiyor. Fakat özellikle menajerler aracılığıyla bazı takımlar şimdiden iletişim kurmaya başladı. Sarı-lacivertliler, kadronun en önemli oyuncularından biri olarak düşündükleri Muriç’i takımda tutmaktan yana.

Yönetim, bu fikirlerine rağmen transfer teklifi vermeye gelenlere şu cevabı veriyor: “20 milyon Euro’dan aşağıya satmayız. Bu parayı ödemek istemeyenler, boşuna masaya oturmasın!”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal