Feghouli'den Transfer Açıklaması

Sezonu Galatasaray ile şampiyonlukla tamamlayan Sofiane Feghouli açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki futbolcu çıkan transfer haberlerini doğruladı.

31.05.2019-16:02 - (Son Güncelleme: 31.05.2019-15:58)

Sezonu Galatasaray ile zaferle sonlandıran Sofiane Feghouli açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların şampiyonluğunda büyük payı olan 29 yaşındaki futbolcu, çıkan transfer haberlerinde açıklık getirdi.

'3 YIL DAHA SÖZLEŞMEM VAR'

Yeni sezonda da yoluna Galatasaray ile devam etmek istediğini söyleyen Feghouli, "Çok ilgi olduğunu biliyorum. Hakkımda konuşulduğunu biliyorum. Bu durum elbette ki kötü değil. Başarılı iseniz kulüpler sizin hakkınızda konuşur. Fakat son maçlar öncesinde ya da sonrasında kulübüm Galatasaray ile konuşan bir kulüp oldu mu bilmiyorum.

Çünkü ben sadece kazanacağımız iki kupaya kanalize oldum. Başka bir şey düşünmedim. Fakat yaz döneminde göreceğiz. Kimse ne olacağını bilemez. Fakat ben İstanbul'da çok mutluyum. Galatasaray'la 3 yıl daha sözleşmem var. Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok’ dedi.

TÜRKİYE'NİN 1 NUMARASI

Teknik direktör Fatih Terim hakkında da konuşan yıldız, 'Fatih Terim, Türkiye'nin bir numaralı teknik direktörü. Kazandığı kupalarla bunu kanıtladı. Avrupa'nın en tecrübeli antrenörlerinden bir tanesi... Mükemmel bir motivasyoncu; bize müthiş destek oluyor' şeklinde konuştu

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal