Fatih Terim: Biz Bu Değiliz, Daha İyi Olmalıyız

Süper Lig’in 18. Haftasında Galatasaray sahasında Denizlispor’u 2-1 mağlup etti, karşılaşmanın ardından teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu

20.01.2020-11:33 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-11:29) Fatih Terim: Biz Bu Değiliz, Daha İyi Olmalıyız

Süper Lig’in 18. Haftasında Galatasaray sahasında Denizlispor’u 2-1 mağlup etti, karşılaşmanın ardından teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

İŞTE FATİH TERİM’İN AÇIKLAMALARI:

“Hepimizin hayal ettiği bir oyun var. Buna ulaşmak için çabalıyoruz. Bugün kontrol bizdeydi, 20’ye yakın şut var. Daha eksiğimiz var mı, var. Biz bu değiliz, daha iyi olmalıyız. Artık her maç final. Geçen sezondan daha fazla takım şampiyonluk potasında. Sivasspor başta olmak üzere Anadolu takımlarının hakkını vermek lazım. Zevkli bir lig olacak. Biz malesef ikinci yarılara 7-8 puan önde giremiyoruz! Keşke girsek. İnşallah yine yaparız, yine başarırız”

“Verdiğimiz listenin birebir alınmasını beklemek zor olur, cezamız var. Ozan’ın mesela sezon sonuna kadar kalmasını istiyordum, yönetim verdi. Bunlar olur. Alınanlar içinde sıkıntı varsa, muhatabı benimdir. İstedim alınmadı gibi bir şeyi kimseye söylemem. Beraber bu yola çıktık. Hem en iyisi, hem en ucuzu, yok böyle bir dünya. Bazen istedikleriniz olmuyor. Stoper alabilirdik, kendisi (Murillo) vazgeçti. Ona uğraşıyoruz. Genç ve tecrübeli oyuncular alabilirsek alacağız. Bir yandan da kadroyu boşaltmak lazım”
Denizlispor maçında sarı kart görüp ligde cezalı duruma düşen Marcao’dan ikinci sarı kartı görmesini isteyip istemediği sorulan Terim,

“Bizde böyle bir şey konuşulabilir mi? Bizim aklımıza hiç böyle şeyler gelmez. Hiçbir zaman oyuncuma bunu söylemedim, düşünmedim de! Yanlış yapan cezasını çeker, o da yanlış yaptı cezasını çeker. Doğrusu neyse oraya gider. Başkaları bizi ilgilendirmez!” açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal