Fatih Terim 5 Futbolcunun Üzerini Çizdi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında kendi sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor’a 2-0 mağlup olarak kupadan elenen Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon 5 oyuncunun takımdan gönderilmesini istedi.

19.04.2018-13:59 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-14:03) Fatih Terim 5 Futbolcunun Üzerini Çizdi!

Teleset Mobilya Akhisarspor’a 2-0 kaybederek elendikleri Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde ağırlıklı olarak yedek oyunculara şans veren Fatih Terim, karşılaşma sonrası bu oyunculara sert mesajlar vermişti.

Karşılaşma sonrası çok sinirlenen ve röportajında verdiği şansı kullanamayan oyuncularına adeta sinyal veren Terim, "Galatasaray'ın bir seviyesi, hedefi vardır, gitmek istediği bir yer vardır. Bunlara uygun olan oyuncular, teknik, fizik, yürek ve karakter olarak uygun olanlar sizinle kalır, uygun olmayanlara teşekkür edersiniz, yolları açık olur." sözleriyle bazı oyuncularla sezon sonunda yolların ayrılacağını işaret etmişti. İşte Terim'in önümüzdeki sezon kadroda görmek istemediği o oyuncular…

AHMET ÇALIK

Galatasaray’a Gençlerbirliği'nden 2,5 milyon Euro bedelle transferi gerçekleşen Ahmet Çalık, sarı kırmızılı ekipte bir türlü ilk 11 oyuncusu olamadı. Son olarak dün oynanan kupa mücadelesinde forma şansı bulan defans oyuncusu bu şansı kullanamadı. Teknik direktör Fatih Terim önümüzdeki sezonun kadrosunda kendisini düşünmüyor.

TOLGA CİĞERCİ

Sezona Hırvat teknik adam Igor Tudor’la başlayan sarı kırmızılılarda sezonun ilk haftalarında attığı goller ve oynadığı oyunla büyük bir çıkış yakalayan Tolga Ciğerci, Terim’in göreve gelişi ile birlikte ilk 11’de kendisine yer bulmakta zorlandı. Alman temsilcisi Herta Berlin'e 3 milyon Euro ödenerek kadroya dahil edilen 26 yaşındaki oyuncu Galatasaray formasıyla bu sezon oynadığı 24 maçta 6 kez ağları havalandırdı. Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe maçının son dakikalarında net fırsattan yararlanamayan Ciğerci, her geçen hafta taraftarın sevgisini kaybetti. Dün oynanan Akhisarspor karşılaşmasında sergilediği kötü performans sonucunda oyundan alınırken taraftarların ıslıklı protestolarıyla karşılaştı.

EREN DERDİYOK

Kasımpaşa'dan 4 milyon Euro karşılığında sarı kırmızılıların yolunu tutan tecrübeli forvetin sözleşmesi 2019 yazında sona eriyor. İsviçre milli takımı forması da giyen Derdiyok, bu sezon beklentilerin çok uzağında kaldı. Sezon başında Gomis'in transfer edilmesiyle forma şansı bulmakta zorlanan deneyimli oyuncuyla, sezon sonu iyi bir teklif gelmesi durumunda yollar ayrılacak.

YASİN ÖZTEKİN

Sarı kırmızılı ekibe 2014 yılında K.Erciyesspor'dan transfer olan ve sezon sonunda kontratı sona erecek Yasin Öztekin'i önümüzdeki sezon kadroda düşünmeyen Fatih Terim, tecrübeli oyuncu hakkında yönetime olumsuz rapor verecek.

LATOVLEVICI

Sezon başında Igor Tudor tarafından transferi istenen ve kadroya katılan Latovlevici’nin geldiği günden beri taraftarla yıldızı barışmamış ve oynadığı her karşılaşmada taraftarın protestosuyla karşılaşmıştı. Sezon sonunda kontratı bitecek Latovlevici’nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal