Eskişehirspor’a Mustafa Özer Farkı!

Eskişehirspor Teknik Adamı Mustafa Özer, ekibinin son durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

13.02.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-13:06) Eskişehirspor’a Mustafa Özer Farkı!
Eskişehirspor, Mustafa Özer’in takımın teknik direktörlüğünü devralmasından sonra 5 karşılaşmada 3 galibiyet 2 beraberlik alırken yenilgi yaşamadı. Bu karşılaşmalarda 6 gol kaydetme başarısı gösteren Eksişehirspor yalnızca kalesinde 1 gol görürken 11 puan topladı. Konuyla alakalı açıklamalar yapan Mustafa Özer, şöyle konuştu:

“Her maç oyuncularımla daha çok gurur duyuyorum”

“Birlik ve beraberlik bizim için en önemli şeylerden bir tanesi. Takımımızda çok iyi bir aile ortamı kurduğumuzu düşünüyorum, bu havayı da tüm şehre yansıttığımızı düşünüyorum. Oyuncularımız bu iyi gidişatın birer parçası. Bu kulübün ayakta kalmasını istiyorsak bunu başaracak olanlar şimdiki oyuncularımız. Onlardan kendilerini ispatlamalarını istedik. Sağ olsunlar her maç onlarla daha çok gurur duyuyorum. Biz bir buçuk ay önce geldik göreve. Geldiğimizde oyuncuların hem moral olarak hem de fiziksel olarak durumlarını biliyorsunuz. Bir buçuk ay içerisinde çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Futbolun bilimini de katarak güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Çok koşan, mücadele eden ve sahada basmadık yer bırakmayan oyuncularımız var. Genç ve milli oyuncularımızla birlikte bir kader birliği yaptık”

“Biz her maça yeniden başlıyoruz. Biliyorsunuz 5 maçtır yenilmiyoruz ama böyle devam edecek diye de bir şey yok. İnşallah böyle devam ederiz. Her maç bizim için hayatta kalma mücadelesi. Şu anda tek amacımız, hedefimiz Eskişehirspor’u ligde tutmak. Oyuncularıma sakın havaya girmeyin dedim. Futbol sadece 1-2 maçtan ibaret değil. Her maçtan sonra ekibimle birlikte maçın analizini yapıyoruz. Oyuncularımızın eksiklerini gidermek için daha çok çalışmamız lazım. Oyuncular bize inanıyor biz de onlara inanıyoruz, güveniyoruz. Yerli, milli ve genç oyuncularımızla yola devam ediyoruz. Oyuncularımıza Eskişehir halkı inanılmaz bir destek veriyor. Biz de elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. İnşallah lig de kalırız, şu anda hedefimiz bu. Düştü denilen, maçlara çıkamaz denilen bir takım konuşuluyordu ama biz bu çocuklarla, bu taraftarlar, bu yönetimle, bu başkanla gerçekten zoru başarmak için çalışıyoruz ki daha çok çalışmamız lazım”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal