Erzurumspor’a Rus Kanat!

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Rus yıldız Arsen Khubulov'u renklerine bağladı.

11.07.2018-09:31 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-09:24) Erzurumspor’a Rus Kanat!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Rus ekibi Anji’den sağ kanat oyuncusu Arsen Khubulov’u kadrosuna kattı.

Kulüp binasında düzenlenen törende, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan ve asbaşkan Ünsal Kıraç da yer alırken, 27 yaşındaki futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza atıldı.

Başkan Mevlüt Doğan, kadroyu kuvvetlendirmek adına transfer çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, "Bir taraftan transfer çalışmalarını sürdürüyoruz diğer taraftan da kulübün ileriye dönük planlarını yapıyoruz. Şimdiye dek 5-6 transfer yaptık. Şimdi de Rusya'dan bir oyuncu kardeşimizi getirdik." dedi.

Başkan Doğan, yeni transferleri Khubulov’un takıma faydalı olacağını belirterek "Teknik heyet ve transfer komitemizle uzun çabalar sonucunda Khubulov’u renklerimize bağladık ve bize faydalı olacağını düşünüyoruz. Bundan sonra 2 veya 3 oyuncu daha alacağız. Kamp döneminin sonlanmasının ardından eksik gördüğümüz yerler olursa onlara da ayrı bakacağız. Hedefimiz kümede kalmak değil üst sıraları zorlayabilen, kentimizin ve taraftarımızın izlemekten keyif alacağı bir takım kurmak." ifadelerini kullandı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal