Ve Resmen Açıklandı! İşte Cristiano Ronaldo'nun Yeni Takımı

Dünyanın en iyi 2 oyuncusundan birisi olan Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu. Ronaldo 105 milyon euro bonservis bedeli ile Juventus'a transfer oldu.

10.07.2018-19:03 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-08:50)

Dünyanın beklediği transfer haberi sonunda resmen duyuruldu. Real Madrid, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun 105 milyon euroluk bonservis ücreti ile Juventus'a transfer edildiğini resmi olarak ilan etti.

REAL MADRİD'DEN TEŞEKKÜR

Madrid takımından gerçekleştirilen açıklamada yıldız oyuncuya teşekkür edilirken, Portekizli futbolcununun Real Madrid'de dünya ve kulüp tarihinin en iyi performanslarından birini sergilediği söylendi. Ayrıca yayınlanan açıklamada, Cristiano Ronaldo için "Real Madrid her daim senin evin" ifadesi de kullanıldı.

9 YILLIK SERÜVEN BİTTİ

9 sene önce dönemin rekor bonservis ücreti ile Manchester United'tan Real Madrid'e transfer edilen Ronaldo, bu dönem içinde Real Madrid forması ile 4 defa Ballon d'Or ödülünü kazanırken, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 UEFA Süper Kupa, 2 La Liga, 2 İspanya Süper Kupası, 2 İspanya Kupası ve 3 FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu elde etti. Bunun yanında Ronaldo, Real Madrid tarihinin en fazla gol atan futbolcusu olmayı başarmıştı.

İDDİALAR DOĞRU ÇIKTI

İtalyan gazeteci Di Marzio da, Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun Juventus ile anlaştığını duyurmuştu. İtalyan devi Portekizli yıldız için Real Madrid'e 105 milyon Euro verecek. Sky Sports'un aktardığına göre ise; Juventus Başkanı Agnelli ve menajer Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo'nun tatil yaptığı Yunanistan'a gittiler.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal