Ersun Yanal: Karşımızda Saygı Duyulacak Bir Rakip Olacak

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışmalarına ara vermiyor.

31.01.2020-09:26 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-09:23) Ersun Yanal: Karşımızda Saygı Duyulacak Bir Rakip Olacak

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışmalarına ara vermiyor.

Salı gününden itibaren teknik direktör Ersun Yanal önderliğinde çalışmalara başlayan Fenerbahçe’de teknik adam Yanal ve ekibi adeta gece gündüz demeden Trabzonspor’u analiz etmek için mesai yapıyor.

Tecrübeli hoca, oyuncularını bir yandan Trabzon’u teknik olarak ezberletirken, öte yandan da motivasyon konuşmaları ile takımı hazırlamaya çalışıyor. Ersun Yanal, futbolcuları ile yaptığı son toplantıda Bordo-Mavililer’in ne kadar güçlü bir ekip olduğunun üstünde durdu. Yanal, “Karşımızda ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olacak. Son dönemde iyi bir form yakaladılar. Ayrıca sahalarında oynadıkları zaman taraftarlarıyla çok iyi bir şekilde bütünleşiyorlar. Kısacası karşımızda saygı duyulacak bir rakip olacak.

Biz de buna göre oynamalıyız” açıklamalarında bulundu.
Başarılı teknik direktör, “Böyle bir takım karşısında galip gelmek için 90 dakika boyunca savaşmamız, mücadele etmemiz şart. Bir anlık motivasyon kaybı bile çok pahalıya patlar. Sahada olduğunuz sürece bunu aklınızdan çıkarmayın” şeklinde uyarılarda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal