Ersun Yanal: 'Fenerbahçe'ye Yakışanı Yapın'

Fenerbahçe'nin teknik adamı Ersun Yanal son taktik konuşmasında oyuncularına son tavsiyelerini verdi ve sakin kalma ikazını tekrarladı.

01.02.2020-09:40 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-10:12) Ersun Yanal: 'Fenerbahçe'ye Yakışanı Yapın'
Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasının son antrenmanını dün Samandıra’da yaptı. Ersun Yalan, antrenmanın ardından futbolcularına hem son tavsiyelerini verdi hem de son ikazlarını yaptı.

Deneyimli teknik direktör, sakin kalmanın ciddiyetine bir defa daha değindi, “Zorlu bir atmosferde oynayacağız. Ne hakemle, ne de rakiple uğraşmayın. Sadece saha içinde kalın. Galibiyetin parolası bu. Kendi oyununuzu oynayın, sahada bize yani Fenerbahçe’ye yakışanı yapın. 90 dakika boyunca motivasyonunuzu kaybetmeden mücadelenizi sergileyin” dedi.

‘Herkese mesaj olur’

Oyun taktiğine bağlı kalmalarının önemini vurgulayan Yanal, “Bunu yaptığımızda aldığımız sonuçlar ortada. Beşiktaş derbisiyle başlayan galibiyet serimiz sayesinde hızla ikinci sıraya yükseldik. Eğer Trabzonspor’u da yenersek, şampiyonluk yolundaki en önemli virajlardan biri dönmüş oluruz. Bu galibiyetin değeri sadece 3 puan olmaz. Rakiplere de şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu gösteririz” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal