Erol Bulut Kadro Kurmakta Zorlanıyor!

Geçtiğimiz hafta sonu ligde Gençlerbirliği, bu hafta içinde ise Sivas Belediye'yle yapılan Türkiye Kupası maçlarında birçok oyuncunun yüksek performansı Erol Bulut'u zora soktu. Çok sayıda ismin formda olması, derbi öncesi Erol Bulut'a karar verme aşamasında zorlu bir süreç yaşatıyor.

26.11.2020-11:28 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-11:28) Erol Bulut Kadro Kurmakta Zorlanıyor!
Fenerbahçe'de gözler hafta sonu oynanacak derbiye çevrildi. Erol Bulut'un Beşiktaş maçına nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı ise her geçen gün merak konusu olmaya başladı. Son haftalarda takımdaki birçok ismin yüksek performası, Erol Bulut'a seçim yapmakta fazlasıyla zorluyor.

Fenerbahçe teknik direktörü Bulut’un, Gustavo-Sosa-Ozan’lı orta saha üçlüsünü bozması beklenmiyor. Ozan, geçen hafta Gençlerbirliği karşısında Milli maç yorgunu olduğu için dinlendirilmişti ama derbide 11’de olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak orta sahanın ilerisinde seçim yapmak fazlasıyla zor.

MERT HAKAN - FERDİ

Ferdi, Sivas Belediye maçında sağ kanatta görev yaptı, iki asistle yıldızlaştı. 21 yaşındaki oyuncu, attırdığı gollerin dışında da sahada en çok dikkat çeken isim oldu. Mert Hakan ise Gençlerbirliği maçındaki performansını, kupada da devam ettirdi. Her iki futbolcu da son derece formda. Üstelik bu rekabetin içine, normalde sol kanatta gördüğümüz Pelkas da dahil olabilir!

SOL KANATTA İŞLER KARIŞTI

Thiam, kupada attığı iki golle rekabette iddialı olduğunu gösterdi. Diğer yandan Dimitris Pelkas da sol kanadın gediklilerinden biri. Yunan oyuncu zaman zaman sağda ve forvet arkasında da görev yapıyor. Ancak Ozan Tufan sağlıklı ve hazırken, 10 numara pozisyonunda şans bulması zor. Aslında Perotti sol kanadın favorisi. Fakat hâlâ serum yediği için derbide 11 başlamayabilir.

FORVET TEK RAHAT KARAR

Erol Bulut özellikle kanatlarda oynatacağı oyuncuyu seçmekte, birçok ismin formda olması için zorlanıyor. Forvette ise durum farklı. Formsuz olan Mbwana Samatta, Sivas Belediye maçında sakatlandı ve derbide yok! Samatta gibi formsuz olan Cisse, her şeye rağmen formaya daha yakın olan isim. Ancak Thiam ya da Ademi sürprizi de gelebilir.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal