İngiliz Basınından Çirkin Maradona Manşetleri!

Dünya futbol efsanelerinden Diego Armando Maradona, 60 yaşında beklenilmeyen şekilde hayata gözlerini yumdu. Arjantin halkı ve eski kulübü Napoli'nin taraftarları sokaklara dökülürken İngiliz basınının ölüm haberinde 1986'daki unutulmaz maça gönderme yaptığı manşetler ise tepki topladı.

26.11.2020-11:06 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-11:07) İngiliz Basınından Çirkin Maradona Manşetleri!

Arjantin'in dünya futboluna armağan ettiği, birçok kişi tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu olarak kabul edilen Diego Armando Maradona, 60 yaşında hayatını kaybetti. Efsane ismin ölümü tüm dünyayı yasa boğarken, ülkesi Arjantin ile tarih yazdığı Napoli'de insanlar sokaklara döküldü.

Arjantinli yıldızın ölümü futbol dünyasında şok etkisi yaratırken İngiliz gazeteleri Maradona'dan 34 yıl önceki unutulmaz maçın rövanşını almaya çalıştı.

İngiltere'nin ünlü gazetelerinden Metro, The Sun ve Daily Mirror attığı manşetlerle futbol gündemine oturdu. Maradona'nın cenazesi bile kaldırılmadan atılan manşetler özellikle Arjantinli ve İtalyan taraftarların büyük tepkisini çekti.

Ada'da yayımlanan gazeteler, Maradona'nın vefat haberini 1986 Dünya Kupası'nın unutulmaz simgesi haline gelen ve futbol dünyasında 'Tanrının eli' olarak yer edinen meşhur golüyle verdi.

İNGİLİZ BASINI: "MARADONA TANRI'NIN ELLERİNDE"

Kapak fotoğraflarında Maradona'nın İngiltere'ye elle attığı unutulmaz gole yer veren gazeteler, 'Şimdi o tanrının elinde' manşetlerini attı. Maradona'nın ölüm haberini bu manşetlerle yayınlayan gazeteler özellikle sosyal medyada büyük tepki çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal