Enrique Cerezo: 'Şampiyonlar Ligi Kupası Hakkımız'

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Şampiyonlar Ligi devam etmezse kupanın kendi hakları olduğunu belirtti.

11.06.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 11.06.2020-14:57) Enrique Cerezo: 'Şampiyonlar Ligi Kupası Hakkımız'

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Real Madrid'e kendi stadyumlarını kullanmayı önerdi ve Şampiyonlar Ligi ile alakalı enteresan bir teklif yaptı. Santiago Bernabeu'nun yapım aşamasında olması sebebiyle Alfredo Di Stefano Stadyumu'nu geçici süreliğine kullanacak olan Real Madrid ile alakalı Cerezo, "Onlar ne düşünür bilmiyorum ama isterlerse Wanda Metropolitano'yu kullanabilirler." önerisi yaptı.

'ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI HAKKIMIZ'

Şampiyonlar Ligi'nin durumuyla alakalı da açıklamalarda bulunan Cerezo, "Hala oynamamış bazı eleme maçları var. Çeyrek final, yarı final ve final duruyor. UEFA, tüm maçları tek şehirde oynatmak istiyor. İspanya olabilir. Portekiz olabilir. Hiçbir şey kesin değil. Resmi açıklamayı bekliyoruz. Eğer, ağustos ayı geldiğinde Şampiyonlar Ligi maçları oynanamayacaksa kupayı isteriz. Çünkü, son şampiyon Liverpool'u biz eledik." şeklinde konuştu.

'SEYİRCİSİZ MAÇLARIN BEDELİ 40 MİLYON EURO'

La Liga'da karşılaşmaların sürmesi ve sezonun iptal olmasıyla alakalı yöneltilen soruya Cerezo, "La Liga bitirilseydi, çok büyük bir ekonomik zarar olurdu. Taraftarların stadyuma giremeyecek olmasının maliyeti bile 40 milyon euro'yu buluyor. Sponsorlarımızla konuşuyoruz. Onlar da bu durumdan zararlı çıkmak istemiyor. Bizim gibi olan Real Madrid, Athletic Bilbao, Osasuna, Barcelona gibi kulüpler doğrudan taraftarıyla ayakta olan kulüpler. Bu nedenle bu kulüplerin zararları çok daha büyük. Zira, sahipli kulüpler için bu durumdan kurtulmak biraz daha kolay olabilir." Cümleleriyle açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal