Orkun Kökçü: 'Zamanı Gelince Transferim Olur'

Hollanda kulübü Feyenoord’un Türk futbolcusu Orkun Kökçü, Arsenal ve Sevilla’nın kendisini kadroya katmak istediğine dair yapılan haberlere cevap verdi.

11.06.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 11.06.2020-14:50) Orkun Kökçü: 'Zamanı Gelince Transferim Olur'

Arsenal ve Sevilla'nın transfer etmeyi düşündüğüne ilişkin iddialar uzun zamandır yapılan ve geniş yankı bulan Feyenoord'un 19 yaşındaki genç yeteneği Orkun Kökçü, bu transfer söylentilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. "Zamanı gelince, transfer olacaksam olurum." diyerek konuşmasına başlayan Orkun Kökçü, "Kendimi çok iyi hissediyorum. İleride neler olacak görürüz. Benim için öncelik, gelecek sezon en iyi performansı göstermek. Ligler tekrar başladığı zaman hazır olmalıyım ve en iyi performansımı göstermeliyim. Benim için şu an sadece Feyenoord var. Sözleşmem 2023'e kadar devam ediyor. Transferim için aceleci olmayacağım." şeklinde konuştu.

ARSENAL VE SEVILLA SORUSUNA YANIT

Orkun Kökçü, Arsenal ve Sevilla'dan kendisine yöneltilen bir teklif verilip verilmediğine ilişkin yöneltilen soruya, "Gerçekten bu konularla ilgilenmiyorum. Bunu tüm dürüstlüğümle söylüyorum. Babam ve menajerim, transferimle ilgileniyorlar. Ben kendimi bu konulardan izole ettim. Böylesi benim için daha iyi. Ne yazık ki, ben sadece bir futbolcuyum, menajer değil..." yanıtıyla sözlerini sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal