De Ligt: 'Taraftar Olsam Ben de Kızardım'

Juventus'da kariyerine devam eden Matthijs De Ligt, yaptığı konuşmada her müsabakada daha iyi olacağını söyledi.

21.01.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-17:43) De Ligt: 'Taraftar Olsam Ben de Kızardım'

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'da oynayan Matthijs De Ligt, talihsiz bir sakatlık geçiren milli oyuncumuz Merih Demiral'dan formayı almasının sonrasında ilk defa konuştu.

Matthijs De Ligt'ın açıklamaları şu şekilde:

"Evet taraftarların alkışını bende duydum iyi oynadığınızda onlardan destek almak bizim için çok güzel. Taraftarlar bizim için çok değerli." 

"Bu çok normal bende taraftar olsaydım bende benim yaptığım hatalara çok kızardım ama bir oyuncu olarak çalışmaya ve anlamaya devam etmeliyim. Burada 6 ay geçirdiğim için mutluyum ve her maç daha iyi olacağıma inanıyorum."

"Buffon, Bonucci ve Chiellini ile antrenman yapmak harika çok önemli tecrübeleri var. Onlardan çok şey öğreniyorum. Bazen Chiellini ile konuşuyorum bana çok dürtüsel olduğumu söylüyor ve haklı. Hızlı oynamanın genellikle daha iyi olduğunu anlamamı sağladı. Bonucci'den de aynı şekilde bir sürü şey öğreniyorum onunla çalışmak bir onur. Aslında takım arkadaşlarımın hepsinden çok şey öğreniyorum harika bir takımız ve herkesin bana yardımcı olduğunu biliyorum."

"Ronaldo adına çok mutluyum"

"Cristiano'yu herkes çok iyi biliyor, o harika bir oyuncu. Sadece bir kaç ay önce deli gibi eleştirildiğini hatırlıyorum ama şimdi o yeniden herkesi susturdu. Kötü giden bir durumdan kurtulup herkese bunu göstermek harika bir şey Ronaldo adına çok mutluyum." diyerek sözlerini noktaladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal