Cengiz Ünder'e 3 Dev Takım Talip!

Bu sezon Roma formasıyla gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin markajına giren milli oyuncu Cengiz Ünder için 3 teklif birden yapıldığı öğrenildi.

11.05.2018-12:12 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-12:01) Cengiz Ünder'e 3 Dev Takım Talip!

Milli futbolcu Cengiz Ünder için Avrupa’nın 3 önemli kulübünün transfer teklifinde bulunduğu belirtildi.

Başarılı oyuncu için İspanya’nın Atletico Madrid, Fransa’nın Monaco ve Almanya’nın Borussia Dortmund takımlarının transfer teklifinde bulunduğu fakat Roma'nın olumsuz yanıt aldığı ifade edildi.

İtalya’nın en önemli spor gazetelerinden biri olan La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Atletico Madrid, Monaco ve Borussia Dortmund, Cengiz Ünder için Roma'nın kapısını çaldı.

MONCHI’DEN İZİN YOK

Gazete;  Roma Sportif Direktörü Monchi'nin Cengiz Ünder'in yeni menajeri Fai Ramadani ile görüşerek milli oyuncunun satılık olmadığını ilettiğini okuyucularına duyurdu.

Serie A'da 3. sırada yer alan Roma'nın Şampiyonlar Ligi bileti alması halinde Cengiz Ünder'in attığı gollerin önemli bir rol oynayacağı ifade edildi.

Medipol Başakşehir'den ayrılarak sezon başında Roma’nın yolunu tutan 20 yaşındaki Cengiz Ünder, takımıyla çıktığı 31 karşılaşmada 8 kez ağları havalandırdı ve 2 asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal