Bilgin Erdem: 'Üzülmeye Gerek Yok'

Ziraat Türkiye Kupası’na çeyrek final maçında Fenerbahçe’ye yenilerek kupada saf dışı kalan Kırklarelispor’da Teknik Adam Bilgin Erdem, üzülmeye gerek olmadığını aktardı.

12.02.2020-08:57 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-08:48) Bilgin Erdem: 'Üzülmeye Gerek Yok'
Ziraat Türkiye Kupası’na çeyrek final maçlarında Fenerbahçe’ye yenilerek kupaya veda eden Kırklarelispor’da Teknik Adam Bilgin Erdem, üzülmeye gerek olmadığını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü, Gaziantep FK ve Başakşehir gibi büyük kulüpleri yenerek çeyrek final maçına çıkan Kırklarelispor’un kupa macerası Fenerbahçe karşısında sona erdi. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında, ilk maçta evinde 3-0 yenildiği rakibine ikinci müsabakada rakip sahada 1-0 mağlup olan ve kupadan elenen Kırklarelispor’da Teknik Adam Bilgin Erdem karşılaşmasında sonrasında yapılan basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Kupa macerasının kendileri için sona erdiğini söyleyerek konuşmaya başlaya Erdem, “Burada olmak güzeldi. 3 Süper Lig ekibinin ardından Fenerbahçe ile eşleştik. Çetin mücadeleler oldu. 2 maçın sonunda kupada devam eden Fenerbahçe oldu. Rakibimizi kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte rakibimize ve bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz. Bundan sonraki süreçte ligimize döndük. Üzülmeye gerek yok. Bu başarılı süreci ligde de sürdürüp başarılı olmak istiyoruz. Tek düşüncemiz bu. Bu takım bugün 29. maçını oynadı. Türkiye’de en fazla maç yapan 5. takım durumundayız. 2 kulvarda gitmek zordu. Bunu başardık. Oyuncularımı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Oyuncularım çok iyi işlere imza attılar ve güzel bir başarı elde ettiler. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal