Beşiktaş'tan Aboubakar Açıklaması! Geliyor mu?

Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri ve transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

30.08.2019-15:28 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-15:25) Beşiktaş'tan Aboubakar Açıklaması! Geliyor mu?

Beşiktaş'ın UEFA Ligindeki grup şansını ve transfer durumunu değerlendiren Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, şu açıklamalarda bulundu.

"ABOUBAKAR OLABİLİR"

"Santraforla ilgili Burak'ın sakatlığı var. Güven ve Umut var ama Avrupa'da deneyimli oyunculara ihtiyaç oluyor, bizim de ihtiyacımız var. Transfer konusu gizlilik içerisinde yürütülüyor. Aboubakar eğer uygun durumdaysa olabilir. Aboubakar da eski oyuncumuz. Ama maddi açıdan da uygunsa olabilir. Tabi son 1 yıldaki performansı önemli. Çok takip edemedim. 1 santrafor transferi olabilir."

İYİ SONUÇLAR ALACAĞIZ

"Avrupa'daki takımların hepsi güçlü ve iyi. Rakip seçme gibi lüksümüz yok. Bizim grubumuz da iyi bir grup. Portekiz takımlarına şansımız tutuyor. İngiltere'de de aslında son zamanlarda iyi maçlar oynadık. Diğer rakibimiz Slovak takım. İnşallah iyi sonuçlarla döneriz. Beşiktaş Avrupa'da hep iyi şekilde yürümüştür. Aynı şekilde iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum"

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal