Beşiktaş'ta Tedbir Amaçlı Coronavirüs Testi! Yöneticiden İlk Açıklama Geldi

Beşiktaş, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 13.00'te futbolculara ve teknik ekibe coronavirüs testi yapıldı. Son durumu Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ açıkladı.

24.03.2020-16:08 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-16:07) Beşiktaş'ta Tedbir Amaçlı Coronavirüs Testi! Yöneticiden İlk Açıklama Geldi

Siyah-beyazlı takım, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 13.00'te futbolculara ve teknik kadroya coronavirüs testi yapıldı. Şu anda siyah-beyazlı kulüpte semptom gösteren futbolcu veya teknik kadrodan bir isim yok.

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİDEN İLK AÇIKLAMA

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, son gelişmeleri açıkladı. Kocadağ, Galatasaray derbisinde neler olduğuna ilşkin sorulan soruya, "Derbide Abdurrahim Albayrak ile temasımız olmadı. Zaten o süreçte, uyarılar vardı, biz de o kurallara uyduk ve kimseyle temas kurmadık." cevabını verdi

Kocadağ cümlelerine şu sekilde devam etti:

"Biz krizin en başından beri tesisler ve oyunlar hakkında neler yapılması gerektiği üzerinde çalışmıştık. Oyuncularımıza durumu bildirdik. Üzücü ve yorucu bir süreç. Teknik heyette ve futbolcularda üzücü bir durum yok. Şu anda yapılan testler sürüyor. Oyuncular sağlık kurulu tarafından sürekli olarak aranıyor. Fatih Terim olayından sonra hocamız Sergen Yalçın’dan da bilgi alınıyor. Süreci takip ediyoruz. Yakında bir açıklama yaparız."

"Süreç uzarsa, liglerin oynanması pek mümkün olmayabilir. Umudumuz ve temennimiz liglerin oynanması. Bu süreçte kulüpler zarar görecek ama genel karar UEFA, FIFA ve TFF görüşmeleri sonrası belli olacaktır diye düşünüyorum."

"Ailesinden ayrı futbolcularımız var. Onların akılları illa ki ailelerinde kalır. Hepsi evlerinde. Psikolojik olarak çok etkilendiklerini düşünmüyorum, dünyanın her yerinde corona virüs var."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal