Beşiktaş Brezilyalı Yıldızı Gözüne Kestirdi!

Yeni sezonda Talisca’nın boşluğunu dolduracak bir 10 numara arayan Beşiktaş, gözünü Shakhtar Donetsk’le sözleşmesi biten Bernard’a dikti.

07.07.2018-10:47 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-10:46) Beşiktaş Brezilyalı Yıldızı Gözüne Kestirdi!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig ve Avrupa’da güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ın 10 numara transferi konusundaki hedefi ortaya çıktı. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş’in orta sahada birçok mevkide oynayabilen bir joker oyuncunun alınmasını istemesi sonrası harekete geçen yönetim, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’le sözleşmesi sona eren Bernard Duarte’nin peşine düştü.

Siyah beyazlı idareciler, orta sahada 10 numara, sol ve sağ kanat bölgelerinde de forma giyebilen oyuncu konusunda atağa kalktı. Beşiktaş transfer komitesinin, Shakhtar Donetsk’te forma giydiği 5 sezonda 156 karşılaşmada 28 gollük bir performans sergileyen 25 yaşındaki yıldızın menajeriyle temasa geçtiği belirtildi.

PREMIER LİG’DEN DE TEKLİF VAR

Yeni sezonda farklı bir lig ve takımda forma giymek istediği için Ukrayna ekibinden ayrılma kararı alan Sambacı ile İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United da ilgileniyor. Bonservisi elinde olmasından dolayı yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefleyen yönetim, Brezilyalı yıldızın menajerinden maaş talebini öğrenip ardından resmen harekete geçecek.

Siyah beyazlıların, Bernard için yıllık 4 milyon Euro maaş ve 5 yıllık kontrat imzalamaya şimdiden hazır olduğu kaydedildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal