Emre Güral Alanyaspor’da!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması giyen Emre Güral’ı renklerine bağladı.

07.07.2018-10:10 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-10:08) Emre Güral Alanyaspor’da!

Alanyaspor, son olarak Antalyaspor’da forma giyen forvet Emre Güral ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Emre Güral, kendisini Alanyasporlu yapan anlaşmaya imza attı.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada Emre Güral'ın Alanyaspor'a katkı sağlayacağından emin olduğunu belirtti.

Kariyerini bildikleri bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını vurgulayan Çavuşoğlu, "Alanyaspor'a hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bir yıl geçirmesini dileriz. Performansının artarak devam edeceğini umuyoruz. İnşallah Antalyaspor'daki performansının üzerine çıkar. Allah utandırmasın." şeklinde konuştu.

Yeni transfer Emre Güral ise Alanyaspor yöneticilerinin transfer dönemi boyunca kendisiyle çok ilgilendiğinin altını çizdi.

Alanyaspor'da güzel ve sıcak bir ortamın olduğunu belirten Emre Güral, "İnşallah her iki taraf adına da hayırlısı olur. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Arkadaşlarımla buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Alanyaspor ve Alanya için mücadele edeceğiz. İnşallah elimden geleni yapacağım." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal