Bayern Münih Transferde Büyük Oynuyor!

Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde Real Madrid'e elenerek veda eden Bayern Münih gelecek sezon için bomba bir transfere imza atmaya hazırlanıyor.

04.05.2018-16:31 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-16:12) Bayern Münih Transferde Büyük Oynuyor!

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne Real Madrid’e elenerek yarı finalde veda eden Bayern Münih, Robert Lewandowski'nin takımdan ayrılması durumunda yerine Paulo Dybala'yı istiyor.

Chelsea, Manchester United ve Real Madrid’in ısrarla istediği golcü oyuncuları Lewandowski’nin olası bir transferi halinde Alman ekibi golcüsünü belirlemiş durumda.

Münih ekibinde, transfer listenin ilk sırasında Juventus’un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala yer alıyor.  Yıldız forvet, bu sezon 30 Serie A karşılaşmasında 21 gol kez ağları havalandırdı. İddialara göre Alman ekibinin yöneticileri Lewandowski’den gelecek bonservis bedelini de hesaba katarak Dybala için 88 milyon Euroluk bir teklif sunacak. Münih idarecileri, bu teklifin Juve'nin anlaşmayı kabul etmesi adına yeterli olacağını düşünüyor.

TRANSFERDE EN BÜYÜK RAKİP ATLETICO

Bu transferde Bayern Münih’in önündeki en büyük engel Atletico Madrid ekibi. Zira Antoine Griezmann'ın Barcelona'ya olası bir transferine karşın Arjantinli teknik adam Diego Simeone, vatandaşı Dybala'yı transfer etmek istiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal