Ali Koç Adaylıktan Çekilecek Mi? Resmen Açıkladı

Haziran ayında gerçekleşecek olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Ali Koç, hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi.

04.05.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-15:34) Ali Koç Adaylıktan Çekilecek Mi? Resmen Açıkladı

Fenerbahçe’de haziran ayında yapılacak başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile beraber başkanlığa aday olan Ali Koç, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Ali Koç, hakkında çıkan, adaylıktan çekileceğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Sevgili Fenerbahçeliler, sizlerin değerli desteğiyle çığ gibi büyüyerek güçlü bir taban hareketine dönen kampanyamızın en önemli kısmına geldik. 3 Haziran'da gerçekleşecek seçimli olağan genel kurulumuza yalnızca 30 gün kaldı. Son zamanlarda, camiamız için tarihi önem arz eden kongremiz öncesinde kasıtlı olarak yapılan, heyecan ve coşkumuzun önünü kesmeye yönelik bazı iletişim çalışmaları ile karşı karşıyayız. Özellikle son dönemde  'seçime öylesine giriyor', 'adaylıktan çekilecek' tarzında bazen bir duyuma, bazen 'yakın çevreye' dayandırılarak oluşturulan bu haberler, kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır."

Yapılan gerçek dışı haberlerin seçime gölge düşürmemesi gerektiğini vurgulayan Ali Koç, "Seçimler Fenerbahçe'ye yakışacak olgunlukta, adil rekabet ortamında ve tarafsız bir şekilde bitmelidir. Camiamızdan ricam, bu tür gerçek dışı haberlerin coşku dolu yürüyüşümüze ve heyecanımıza gölge düşürmesine izin vermemeniz. Birçok kez belirttiğim üzere, seçim dönemi boyunca uyanık olmanızı ve satır aralarını iyi okumanızı önemle vurgulamak isterim. Sizlere inanarak çıktığım bu yolda, bana inanmaya devam edin. Fenerbahçe başkan adaylığı ciddi bir sorumluluk, çok değerli bir sıfattır. Ben ve ekibim çalışmalarımıza süratle devam ediyor, sizlerin değerli desteğiyle bu kutsal göreve adım adım ilerliyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal