Barcelona, Neymar İçin Servet Ödedi, PSG Kabul Etmedi! İşte O Çılgın Teklif!

Barcelona'nın teklifine teşekkür eden PSG, 222 milyon euro'nun altında bir teklifin kabul edilmeyeceğini belirtti.

16.07.2019-14:42 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-14:10) Barcelona, Neymar İçin Servet Ödedi, PSG Kabul Etmedi! İşte O Çılgın Teklif!

PSG'den ayrılıp Barcelona'ya geri döneceği konuşulan Neymar için yeni bir iddia ortaya atıldı.. Geçtiğimiz günlerde Griezmann'ı kadrosuna katan Barcelona'nın PSG'ye server önerdiği konuşuluyor. Neymar'ın PSG'den ayrılmak için elinden gelen her şeyi yapması PSG'yi pek umursamıyor. Öyle ki Barcelona'nın önerdiği bu teklifi bile reddeden PSG'nin ne yapacağı henüz bilinmiyor.

Barcelona Neymar için PSG'ye 40 milyon euro'nun yanı sıra Coutinho ve Dembele'yi önerdi. Toplam transfer bedelinin 160 milyon euro'yu bulan bu teklif PSG tarafından düşünülmeden reddedildi. PSG yaptığı açıklamada, 222 milyon euro altında bulunan teklifleri düşünmeden reddedeceğini açıkladı.. 

Neymar'ın PSG kampına katılmasından sonra her şeyin düzeleceği konuşulurken, yıldız oyuncunun moralsiz hali ve isteksizliğ takım arkadaşlarını da etkiliyor. Bu transferin önümüzdeki günlerde bir şekilde biteceği tahmin ediliyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal