Flaş açıklama: ''Galatasaray'a Radamel Falcao Geliyor''

Galatasaray eski yönetim kurulu üyesi Cem Kınay katıldığı radyo programında müjdeyi verdi.. Falcao geliyor.

16.07.2019-14:08 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-14:04) Flaş açıklama: ''Galatasaray'a Radamel Falcao Geliyor''

Galatasaray'da forvet transferinde tam yetkiyi alan Abdurrayim Albayrak'ın gizlice yönettiği dünya yıldızı isim açığa çıktı. Bu konudaki müjdeyi sarı kırmızılıların eski yönetim kurulu üyesi Dr. Cem Kınay verdi.

Arda Turan konusunda da kesin ifadelerle konuşan Kınay, şu sözleri söyledi

"Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylı. Barcelona'dan dönüşte aslında Galatasaray'a gelmek istedi. O dönemdeki yönetim, Dursun Özbek, bu konuda bir girişimde bulunmadı. Arda aslında Galatasaray'a dönmek istiyor. Şimdi Arda'ya bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Gerçekten Galatasaray'a gelmek istiyorsa, yapacağı tek şey var: Hemen telefona sarılmak ve Fatih Terim'i aramaktır. 'Hocam ben Galatasaray'a gelmek istiyorum' demeli. Galatasaray'a dönmesi aslında bu kadar kolay... Arda, Galatasaray'da futbolu bırakırsa tarihe geçer. Herkes için kazan kazan durumu olur. Fatih hoca, Galatasaray'ın başarılı olması için her türlü seçeneği değerlendirir. Arda Turan konusuna da böyle baktığını düşünüyorum. Mühim olan Arda'nın bu telefonu açmalı. Barcelona ile anlaşmak sonraki detay. O halledilir. Önemli olan Arda'nın istemesi" dedi.

Falcao Geliyor

Cem Kınay, "Galatasaray önümüzdeki günlerde orta saha, forvet ve kaleye oyuncu alacak. Satılacak oyuncular da var. Bütün bunları yapmak için başkan ve yönetim kurulu gece gündüz çalışıyor. Falcao her sene gündemimize geliyor. Ancak hiç bir zaman şu anda olduğu kadar gündeme gelmemişti. Çok ciddi bir biçimde Galatasaray'ın forvet seçeneği olarak önümüzde duruyor. Fatih hoca forvete çok önemli birisini alacak. Bundan eminim. Kesin birinci sınıf bir forvet alınacak. Kulüp, şu anda 30 bir küsur kombine sattı. En çok kombine satan kulüp Galatasaray. Öyle bir transfer yapacak ki Galatasaray göreceksiniz, sezona stat komple dolu başlayacak. Kombine almayanlar, bu transferden sonra kombine alacak. Bu sezon mutlak biçimde Avrupa'da başarı. Fatih hoca Avrupa'da başarıyı çok fazla kafaya takmış durumda. Diagne satılır. İnşallah Cuma günü Afrika Kupası finalinde Senegal adına gol atar, pazarı daha da genişler. O yüzden gol atmasını istiyorum. Diagne satılacak" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal