Balıkesirspor'la İstifa Eden Yusuf Şimşek İsyan Etti!

TFF 1. Lig kulüplerinden Balıkesirspor'da teknik adam Yusuf Şimşek, yaşadığı problemler ile alakalı isyan dolu söylemlerde bulundu.

03.07.2020-12:45 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-12:42) Balıkesirspor'la İstifa Eden Yusuf Şimşek İsyan Etti!

TFF 1. Lig'de kalmayı kesinleştiren Balıkesirspor'da Yusuf Şimşek krizi gerçekleşti. Deneyimli teknik direktör, kırmızı beyazlı takımla yaşadığı ayrılık hakkında isyan dolu ifadeler kullanıldı. Şimşek, instagram hesabından "18 yıllık futbol, 10 yıllık da antrenörlük hayatımda iki gündür yaşadıklarımın tarifi yok. Bir gün önce takımın önünü açmak için istifa ediyorum ama yoğun baskılar sonucu takımın hedefe ulaştığını söyleyerek sezon sonuna kadar devam etmem için ikna ediliyorum. 1 gün sonra sadece başkan tarafından görevime son veriliyor. Futbolcu kardeşlerime, tesiste çalışan personelimize, Balkes taraftarımıza ve ekibime bu zor günlerde yanımda oldukları için teşekkür ederim. Saygılarımla" paylaşımıyla isyan etti.

Ligin ikinci yarısının başında göreve gelen Yusuf Şimşek, Balıkesirspor'un başında görev yaptığı 11 karşılaşmada 2 galibiyet 5 yenilgi 4 de beraberlik aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal