Babel: ''Galatasaray UEFA Kupası’nı Aldığında Arsenal’ı Tutuyordum''

Galatasaray'ın yeni transferi Ryan Babel Avusturya kampında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

25.07.2019-13:34 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-13:30) Babel: ''Galatasaray UEFA Kupası’nı Aldığında Arsenal’ı Tutuyordum''

Galatasaray'ın yeni transfer Ryan Babel, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı..

Galatasaray forması giymek senin için ne ifade ediyor?

"Küçükken çok fazla Türk futbolunu takip edemiyor olabilirsiniz ama şöyle komik bir hatıram var. Galatasaray, Arsenal'ı yenip UEFA Kupası'nı aldığında ben Arsenal'ı tutuyordum. O yüzden Galatasaray'ı unutmak kolay değil. Ayrıca Avrupa'da yaptıkları ve elde ettiği başarılarla Galatasaray'ı zaten unutmak mümkün değil. Ve aradan geçen yıllardan sonra şimdi sarı-kırmızılı formayla mücadele edeceğim. O yüzden mutlu ve gururluyum." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den çok şey öğreneceğim

"Fatih Terim her oyuncu için çok büyük bir isim. Kendimi şu an gururlu, mutlu ve şanslı hissediyorum. Çünkü Fatih Hoca gibi biriyle çalışacağım. Belki ileri bir yaştayım ama hâlâ ondan öğreneceğim çok şey var ve öğrenmeye devam ediyorum.Türk futbolu için çok önemli bir isim zaten; daha önce milli takım ve Galatasaray için yaptıkları ortada. Kazandığı başarılar belli. Her futbolcu böyle kariyerli bir hocayla çalışmak ister.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal