Aykut Kocaman'dan Tazminat Açıklaması!

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, başkan Ali Koç ile arasında geçen tazminat diyaloğunu anlattı.

23.06.2018-12:49 - (Son Güncelleme: 23.06.2018-12:48) Aykut Kocaman'dan Tazminat Açıklaması!

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ile yolların ayrılmasının ardından en çok merak edilen konuların Kocaman’ın tazminat alıp almayacağı geliyordu…

Tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertli kulüpten 1.5 milyon euro tazminat alacağı söylentilerine son noktayı koydu.

Aykut Kocaman konu ile ilgili Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulundu. Kocaman, kendisine yöneltilen ''Gerçekten 1.5 milyon euro aldınız mı?'' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Benim yerime birileri tahsilat mı yapıyor acaba? Sen gazetecisin. Böyle doğru olmayan haberler nasıl çıkar? Yani bir insan nasıl yalan haber yazabilir?"

"Ali Koç ile görüşürken herhangi bir tazminat isteğimin olmadığını söyledim. Sadece yardımcılarımla ilgili taleplerde bulundum. Onlar iş bulana kadar haklarının verilmesini rica ettim."

“ISRAR DA ETSENİZ BİZ GEREKENİ YAPACAĞIZ”

Ali Koç'un çok ince bir insan olduğunu vurgulayan Kocaman, Koç'un kendisine, "Bu kulüpte hak etmeyen bir sürü insanlara paraları dağıtıldı. Sizin sözleşmeniz var. Siz almayacağım diye ısrar da etseniz biz yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile konuştuk. Gerekeni yapacağız. Sözleşmeniz var. Bir hakkınız var. Bunu vereceğiz" dediğini ifade etti.

Aykut Kocaman, talebi olmamasına karşın Ali Koç’un kendisine son derece uygun bir biçimde hakkını vereceğini ilettiğini belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal