'Aşı Bulunana Kadar Maçlar Oynanmamalıydı Ama'

TFF 1. Lig takımlarından Ekol Göz Menemenspor'un onursal başkanı Tahir Şahin, Covid-19 aşısı buluna kadar futbol maçlarının yapılmaması gerektiğini fakat alınan karara saygı duyduklarını söyledi.

07.05.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-15:18) 'Aşı Bulunana Kadar Maçlar Oynanmamalıydı Ama'
Tahir Şahin, basın mensuplarına gerçekleştirdiği konuşmada, yeni tip coronavirüs (Covid-19) pandemisi süresince "evde kal" çağrılarına uyduklarını söyledi.

Duyurulan tedbirlerine uyulduğu takdirde pandemiyle savaşın güzel sonuçlanacağını söyleyen Şahin, şöyle konuştu:

"Ülkemizde sağlık altyapısının ne denli kuvvetli olduğunu bu aşamada gördük. ABD'den bile kuvvetli bir sağlık altyapısı olan bir Türkiye'den bahsediyoruz. Uyarıları dikkate aldığımızda, her geçen gün gelen verilere bakıldığında bu oran lehimize doğru gelişiyor ama rehavete kapılmamak gerekiyor."

Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulunun sezonun bitirilmesi için "Futbola Dönüş Öneri Protokolü"nü paylaştığını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Alınmak istenen tedbirlerle oynatalım diyorlarsa bunu oynanmamak üzerine kurulmuş olan bir senaryo olarak değerlendiriyorum. Sanırım bütün dünyada bu yayıncı kuruluşlardan kaynaklanan, yayıncı kuruluşların sponsorlarla yaptığı anlaşmalardan kaynaklanan bir baskıyla 'oynansın mantığı' geliştirmek isteniyor. Futbol taraftarınıza sorduğunuzda yüzde 95'i futbol maçları oynansın der, teknik heyete ve futbolcuya sorsanız oynansın der. Benim şahsi görüşüm aşı bulunana kadar, futbol maçları sadece bu sezon için değil, belki gelecek sezon için de oynanmamalı."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal