Ozan Köprülü: 'Sergen Yalçın Çok Zeki Ve Disiplinli'

Beşiktaş Teknik Adamı Sergen Yalçın'ın yardımcılarından biri olan Ozan Köprülü, siyah-beyazlı oyuncuların Sergen hocayı çok kısa sürede benimsediklerini söyledi.

07.05.2020-15:17 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-15:13) Ozan Köprülü: 'Sergen Yalçın Çok Zeki Ve Disiplinli'
Basın mensuplarına konuşan Ozan Köprülü, Sergen Yalçın'ın ekibin başına gelmesinin ardından Beşiktaş'ın artan grafiğini yorumladı.

Sergen Yalçın'ın yalnızca sahayla ilgilenmesi ve oyuncuları rahat bırakmasının ciddi olduğundan bahseden Köprülü, "Sergen Yalçın'ın futbolcular üzerindeki en büyük etkisi futbolcuları rahat bırakması ve sadece sahayla ilgilenmesi oldu. Bu da futbolculardan çok çabuk geri dönüşler olmasını sağladı. Oyuncular, Sergen Yalçın'ı çok çabuk benimsedi diye düşünüyorum. Futbolcular, Sergen hocanın istediklerini çok çabuk aldılar ve sahada uygulamaya başladılar. En güzel tarafı bu. Sergen hoca kendini oyunculara çok çabuk anlatabildi." dedi.

SERGEN YALÇIN ÇOK ZEKİ VE DİSİPLİNLİ

Sergen Yalçın gibi Beşiktaş'ın altyapısından gelen bir isim olan Ozan Köprülü, 47 yaşındaki teknik direktörün oldukça disiplinli olduğunu anlatarak, "Ben, Sergen hoca ile büyüdüm. Profesyonel takımda da beraber olduk. Sergen Yalçın çok disiplinli ve çok zeki bir antrenör. İşine çok sağlam bakıyor ve hep avucunun içinde tutmak istiyor. Futbolculuk zamanında bir efsaneydi, müthiş bir futbolcuydu. Şimdi de Sergen Yalçın çok disiplinli ve çok başarılı bir teknik direktör." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal