Ahmet Ağaoğlu: Sosa Ve Novak'ın Menajerleri 'Menajercilik' Oynuyor Biraz

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu (DHA)’ya önemli açıklamalarda bulundu.

09.01.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-11:12) Ahmet Ağaoğlu: Sosa Ve Novak'ın Menajerleri 'Menajercilik' Oynuyor Biraz

Devre arası hazırlık kampını Antalya’da teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde gerçekleştiren Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu (DHA)’ya önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE AHMET AĞAOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI:

“TRABZONSPOR’UN OYNATAMAYACAĞI OYUNCULARI KADROSUNA KATMA LÜKSÜ YOK”

"Devre arası transferleri öyle kolay transferler değil. İyi bir oyuncu ve size direkt katkı yapabilecek bir oyuncu, takımın performansını artıracak bir oyuncu, kendi takımlarında mücadele eden oyuncular. Devre arasında o oyuncuları bulmak çok zor. Hocamızla da konuştuğumuzda üstün bir performansla katkı sağlayabilecek, direkt oynayabilecek oyuncuyu transferde düşünüyoruz ama maliyette önemli bir faktör. Transferlerin kulübün bütçesini etkilememesi lazım. Mevki olarak belirtmek de çok doğru olmaz. Şu ana kadar Badou Ndiaye transferi gerçekleşti ve bir transfer daha olabilir. 14 yabancı yabancı transferini de tamamlamış durumdayız. Bu 14 futbolcuyu oynatma ve kadroya alma şansınız yok. Trabzonspor'un da oynatamayacağı oyuncuları kadrosuna katma lüksü yok. Transfer üzerinde konuşacağımıza takımdaki yer alan oyuncular üzerinden değerlendirmeler yapsak çok daha sağlıklı olur."

"SOSA VE NOVAK’IN MENAJERLERİ ‘MENAJERCİLİK’ OYNUYOR"
Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Sosa ve Novak’a iyi bir teklif sunduklarını söyleyen Ahmet Ağaoğlu:"O konuda bizim bir sıkıntımız yok. Rakamsal olarak da bir sıkıntımız olduğunu zannetmiyorum. Kulübün verebileceği en yüksek rakamı oyuncularımıza teklif ettik. İki oyuncunun da menajerleri birazcık 'menajercilik' oynuyor. Bizle alakalı bir sıkıntı yok, oyuncularla alakalı da menajerlerle henüz bir noktaya gelmiş değiliz. Onlar bekliyor, biz de bekliyoruz. Çözülmemesi için bir sebep yok. Menajerlik 'menajercilik' oynuyor; bunlar vardır, bunlarla karşılaşabiliyoruz. Orada sabrı gerektiren bir süreç var. İşin doğrusu bizim de bir acelemiz yok" açıklamalarında bulundu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal