Abdullah Avcı'dan Tyler Boyd'a İzin Çıkmadı

Beşiktaş yönetiminin yolları ayırmayı düşündüğü başarılı oyuncuyla ilgili olarak ise teknik ekibin farklı bir rapor verdiği bildirildi.

08.01.2020-10:35 - (Son Güncelleme: 08.01.2020-10:33) Abdullah Avcı'dan Tyler Boyd'a İzin Çıkmadı

Sezon başında Ankaragücü’nden Beşiktaş’a transfer edilen ancak gösterdiği performans ile beklentilerin altında kalan deneyimli futbolcunun devre arası transfer dönemin de takımdan ayrılacağı belirtiliyordu.

Beşiktaş yönetiminin yolları ayırmayı düşündüğü başarılı oyuncuyla ilgili olarak ise teknik ekibin farklı bir rapor verdiği bildirildi. Mali açıdan sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ın, Boyd'un yerine transfer yapılamayacak olasılığına karşı Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın, 25 yaşındaki oyuncuya vize vermedi. Beşiktaş'ın kanat bölgelerine takviye yapması durumunda ABD'li futbolcunun gidişine onay verileceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması altında gösterdiği performans ile dikkatleri üstüne çeken Boyd, bu sezon Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamadı. Süper Lig'de 7 karşılaşmada sadece 286 dakika oyunda durabilen Boyd, toplamda ise 13 mücadeleye çıkarak 2 kez gol sevinci yaşadı.

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal