Trabzonspor'dan Andrea Ranocchia Müjdesi!

Stoper bölgesine destek yapmayı planlayan ve bu bölge için sağlam bir futbolcu bakan Trabzonspor, Inter'de oynama şanşı bulamayan 31 yaşındaki İtalyan defans Andrea Ranocchia'yı yakın takibe aldı.

08.01.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 08.01.2020-10:13) Trabzonspor'dan Andrea Ranocchia Müjdesi!

Trabzonspor Andrea Ranocchia için hamlelere başladı! Süper Lig'de şampiyon olmayı planlayan ve bu yönde hazırlıklarına devam eden Trabzon ekibi, stoper bölgesi için aradığı adamı sonunda buldu. Stoper mevkinde lider bir futbolcu almak isteyen Trabzonspor, Inter'den Andrea Ranocchia'yı transfer listesine aldı.

İtalya'da yayın gerçekleştiren Corriere dello Sport'ta bulunan habere göre; Trabzonspor, Antonio Conte'nin takımda düşünmediği ve maçta süre alamayan Andrea Ranocchia'yı takımına dahil etmek istiyor.

Diğer yandan Trabzonspor'da Sturridge, Mikel ve Onazi gibi yıldız futbolcuların olduğu ve Süper Lig'de şampiyon olmaya en yakın takımlardan biri olduğuda söylendi.

Andrea Ranocchia Kimdir?

Futbol kariyerine Arezzo'da start veren, 2008 yazında Genoa'ya 1,8 milyon Euro'luk bonservis ücretiyle giden stoper, aynı yaz Bari'ya kiralık gitmiş ve iki sezonun ardından 18,5 milyon Euro'luk bonservis ücretiyle Inter'e gitmişti. 2016 yazında Sampdoria'ya kiralık olarak giden Ranocchia, Ocak 2017'de ise Hull City'ye kiralanmış ve 6 ay İngiltere'de futbola devam etmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal