Sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu: AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı kimdir, hangi görevlerde bulundu?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, sosyal medya paylaşımıyla gündem olan isimlerden birisi oldu. Şebnem Bursalı’nın hayatı ve kariyerini öğrenmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı kimdir, hangi görevlerde bulundu? İşte Şebnem Bursalı hayatı ve biyografisi…

16.04.2024-10:52 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-10:52)

Sosyal medyada bir paylaşımda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı gündemde yer alan isimlerden birisi oldu. Vatandaşlar ise Şebnem Bursalı’nın özel hayatını ve siyasi kariyerini öğrenmek üzere internete yöneldi. Peki AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Şebnem Bursalı kimdir?

Şebnem Bursalı, 1972 yılında Aydın'da doğdu ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Kariyerine TRT'de başladı ve bir yıl çalıştıktan sonra farklı bir yayın grubunun Ankara Temsilciliği'ne atandı. Daha sonra çeşitli yayın gruplarında görev aldı.

Sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu: AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Bir gazetenin Yayın Grubu başkanı olarak seçilen Şebnem Bursalı, bu görevi üstlenmek üzere İzmir'e yerleşti. Uzun bir süredir AK Parti'den aday gösterildiği İzmir'de yaşamını sürdürmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal