Mauro Icardi saymaya devam ediyor: Gözü Fenerbahçe efsanesinin rekorunda

Galatasaray’ın Süper Lig’de 4-0 kazanılan Alanyaspor maçında da golünü kaydeden Mauro Icardi, bu sezon ligdeki 19. golünü attı. Arjantinli yıldız gözünü Fenerbahçe’nin efsanelerinden Alex de Souza’nın rekorunu kırmaya dikti.

16.04.2024-10:30 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-17:17)

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın deplasmanda Alanyaspor’u 4-0 yendiği maçta takımının son golünü kaydeden Mauro Icardi, son maçlarda takımına skor katkısı sağlayarak geçen sezon yakaladığı form grafiğine kavuşmaya başladı. Alanyaspor maçından önceki 3 maçta 4 gol kaydeden Arjantinli yıldız, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 41 maçta 26 gol atarken Galatasaray kariyerindeki 67. maçında 49. gole ulaştı.

Gözü Fenerbahçe efsanesinin rekorunda

Bu sezon Galatasaray formasını giyen Mauro Icardi, sahnedeki etkileyici performansıyla adından söz ettirdi. Ligde kaydettiği 26 golün yanı sıra 11 asist yaparak takımına büyük katkı sağlayan Icardi, Alanyaspor maçında attığı golle kariyerindeki rekorunu bir üst seviyeye taşıdı. 

Mauro Icardi saymaya devam ediyor: Gözü Fenerbahçe efsanesinin rekorunda

31 yaşındaki golcü, bu sezon toplamda 37 gol ve asistle takımına liderlik ederken, efsanevi Alex de Souza'nın 2010-2011 sezonunda kırdığı 44 gol katkısı rekoruna bir adım daha yaklaştı. Eğer kalan maçlarda 8 gol katkısı daha sağlarsa, Türk futbolunun efsane isimlerinden birinin rekorunu da geride bırakacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal