Ligde lider tekrardan Galatasaray! Alanyaspor'u gole boğdular

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. İşte detaylar...

15.04.2024-22:01 - (Son Güncelleme: 15.04.2024-22:27)

Trendyol Süper Lig’in 32’nci haftasında Galatasaray, Corendon Alanyaspor’a konuk oldu. Bahçeşehir Okullar Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golle değil kırmızı kartla başladı.

Alanyaspor Fatih Tekke’den yoksun kaldı

20’nci dakikada Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, yan hakeme yaptığı sert itirazlar sonrası kırmızı kart gördü. Bu kartın ardından da gol sesi çıkmadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda goller geldi

İkinci yarıda ise Sarı Kırmızılılar, rakibine adeta gol yağdırdı. Dakika 56’da Kerem Demirbay'ın pasıyla solda topla buluşan Barış Alper Yılmaz, topu sağına çekip yerden sert bir vuruş yaptı. Top uzak direğin dibinden ağlarlar buluştu. Skor 1-0 oldu. Bu golden çok geçmeden dakika 61’de fark ikiye çıktı. Hakim Ziyech'ten harika GOL Ceza sahası dışında topla buluşan Ziyech topu sol ayağına çekti, uzak köşeye harika vurdu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Dakika 64’te ise Alanyaspor 10 kişi kaldı. Alanyaspor'da Leroy Fer, Barış Alper'e yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 70’inci dakikada skor 3-0 oldu. Derrick Köhn'ün pasında topu alan Barış Alper, ilk golde olduğu gibi topu sağına çekip çok iyi vurdu. Meşin yuvarlak uzak direğin dibinden ağlarla buluştu. Gole doymayan Galatasaray, son sözü Icardi ile söyledi. 84’te Kaan Ayhan'ın sağdan ceza sahasına çevirdiği topta Icardi, kendini arka direkte unutturdu ve topu boş ağlara gönderdi. Bu golle birlikte sarı kırmızılılar, Akdeniz ekibini 4-0 mağlup ederek Fenerbahçe’den liderliği tekrardan aldı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal