Galatasaray’a bir Sacha Boey piyangosu daha: Davinson Sanchez’e astronomik teklif

Galatasaray’ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez için İtalyan devi Napoli’nin 25 milyon euro teklif ettiği iddia edildi. İşte detaylar…

15.04.2024-17:18 - (Son Güncelleme: 15.04.2024-17:18)

Sezon başında Tottenham’dan sarı kırmızılı takımın kadrosuna katılan Davinson Sanchez için Avrupa’nın önemli takımları teklif hazırlıyor. Son olarak Barış Alper Yılmaz için de devrede olan İtalyan ekibi Napoli, Kolombiyalı yıldız için Galatasaray’a 25 milyon euro tutarında bir teklif hazırladı. 

Davinson Sanchez’e astronomik teklif

Bu sezon Premier Lig ekibi Tottenham'dan 9.5 milyon euroya transfer edilen Kolombiyalı futbolcu Davinson Sanchez'in menajerinin, İtalya'nın son şampiyonu Napoli ile görüştüğü ifade edildi. Ligde beklentilerin altında kalan Napoli'nin, Galatasaray'a 20 milyon euro net, 5 milyon euro da bonus olmak üzere toplamda 25 milyon euroluk bir teklif sunduğu iddia edildi.

Galatasaray’a bir Sacha Boey piyangosu daha: Davinson Sanchez’e astronomik teklif

Ancak yönetimin bu teklifi yetersiz bulduğu ve İtalyan ekibinden 30 milyon euro + bonus talep ettiği öğrenildi. Galatasaray'ın teklifine henüz yanıt vermemesine rağmen, Napoli'nin 27 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdürdüğü de dile getiriliyor. 

Tecrübeli futbolcu, Galatasaray formasıyla 27 maça çıkarken, 3 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkat çekti. Şu an için 17 milyon euro değer biçilen Sanchez'in kontratı ise 2027 yılında sona erecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal