Galatasaray, şampiyonluk için kritik virajda: Alanyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de lider Galatasaray deplasmanda son haftaların formda takımlarından Alanyaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe’nin kazanmasıyla beraber hataya tahammülü olmayan sarı kırmızılı takım, Akdeniz’den 3 puanla dönmek istiyor. Maçın ayrıntıları ve şifresiz yayınlayan kanallar haberimizde…

15.04.2024-13:03 - (Son Güncelleme: 15.04.2024-13:03)

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında kritik virajlardan birisi olan Alanyaspor deplasmanında galibiyet istiyor. Sarı kırmızılı takım son hafta evinde Hatayspor karşısında zorlansa da 1-0 galip gelmiş ve liderliğini sürdürmüştü. Okan Buruk’un öğrencileri, son maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Alanyaspor karşısında 3 puan almaktan başka bir şey düşünmüyor. Peki Alanyaspor-Galatasaray maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Alanyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Alanya Oba Stadyumu’nda Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan maç canlı olarak Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak.

Alanyaspor-Galatasaray maçı hakemi kim olacak?

Alanyaspor-Galatasaray maçı hakem kadrosu açıklandı. Kritik maçın hakemi Cihan Aydın olacak. Deniz Caner Özaral ve Hakan Yemişken maçın yardımcılıklarını üstlenecek. Mücadelenin VAR hakemi ise Portekizli Fabio Melo olacak. Melo’ya AVAR olarak Buğra Taşkınsoy, Alper Ulusoy ve Mehmet Emin Tuğral eşlik edecek.

Galatasaray, şampiyonluk için kritik virajda: Alanyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Alanyaspor-Galatasaray muhtemel ilk 11’ler:

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Efecan ,Oğuz, Yusuf, Koka

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, İcardi

3 puan tek hedef

Galatasaray, bu sezon ligde 84 puan toplayarak haftaya lider olarak girerken, 31 maçta 27 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik bir performans söz konusu.

Okan Buruk yönetimindeki ekip, özellikle savunma performansıyla dikkat çekti. Galatasaray, ligdeki mücadelelerinde rakip fileleri 69 kez havalandırırken kalesinde yalnızca 20 gol gördü. Bu sezon takımın gol yükünü ise Mauro İcardi ve Kerem Aktürkoğlu çekti. İcardi 18 gol atarken 8 asist yaparken, Kerem Aktürkoğlu ise 11 gol atıp 6 asist kaydetti.

Galatasaray, Alanyaspor maçı öncesi gözlerini Zaha, Mertens, İcardi ve Kerem Aktürkoğlu gibi yıldız isimlere çevirdi.

Alanyaspor Galatasaray maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar 2024

Kanada: fuboTV Canada ve Fanatiz Canada

Amerika Birleşik Devletleri: Fanatiz USA

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal