Beşiktaş’ta yeni hoca arayışları: Listenin zirvesinde 2 aday var

Samsunspor beraberliğinin ardından Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna getirilmesi planlanan isimler için çalışmalar başladı. Siyah beyazlılar, Sergen Yalçın veya Şenol Güneş’ten birisini sezon sonunda göreve getirmek istiyor.

15.04.2024-10:52 - (Son Güncelleme: 15.04.2024-17:34)

Süper Lig’de istediği gibi bir sezon geçirmeyen Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırarak takımı sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe’ye emanet etmişti. Siyah beyazlılar yeni sezonda takımın başına geçecek isim için çalışmalara şimdiden başladı. Listenin ilk sıralarında ise Sergen Yalçın ve Şenol Güneş var.

Listenin zirvesinde 2 aday var

Akşam’da yer alan habere göre; kulüp yönetimi, çeşitli adaylar arasında gerçekleştirdiği toplantıda, dikkatleri üzerine çeken iki ismi masaya yatırdı: Sergen Yalçın ve Şenol Güneş.

Beşiktaş’ta yeni hoca arayışları: Listenin zirvesinde 2 aday var

Daha önce Beşiktaş'ı çalıştırarak şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın'la ilk temasın yapılması yönünde ortak bir karar alındı. Antalyaspor'u şu anda yöneten deneyimli teknik adamla hızlıca masaya oturulması planlanıyor. Eğer bu görüşmeler olumlu sonuçlanmazsa, o zaman gözler Şenol Güneş'e çevrilecek. Şu anda boşta olan 71 yaşındaki deneyimli teknik adam, Ekim 2023'te Beşiktaş'tan ayrılmıştı.

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta bir, Şenol Güneş'in ise iki şampiyonluğu bulunuyor. Her iki teknik adam da taraftarın istediği isimler olarak biliniyor. Kulüp yönetiminin önceliği, gelecek sezon takımı bu iki teknik adamdan birine emanet etmek. Süper Lig sezonunun sona ermesinin hemen ardından teknik direktör sorununun çözülmesi ve buna göre transferlerin yapılması planlanıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal