Avrupa yorgunu Fenerbahçe, Karagümrük deplasmanına çıkıyor: Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Hafta içi Avrupa’da Olympiakos deplasmanından mağlubiyetle dönen Fenerbahçe, gözünü Süper Lig’de oynayacağı Fatih Karagümrük maçına çevirdi. Sarı lacivertliler, zorlu deplasmana ciddi eksiklerle çıkacak. Peki Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın ayrıntıları…

14.04.2024-17:15 - (Son Güncelleme: 14.04.2024-17:15)

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında gözlerin çevrildiği maçlardan birisi Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı olacak. Hafta içi Konferans Ligi’nde Olympiakos deplasmanına çıkan Fenerbahçe, Süper Lig’de oynanacak olan Fatih Karagümrük maçında kazanan şampiyonluk yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak mücadele için tüm hazırlıklar tamamlandı. Peki Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı bugün saat 19.00’da başlayacak. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu olacak ve karşılaşma Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Avrupa yorgunu Fenerbahçe, Karagümrük deplasmanına çıkıyor: Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri

Fatih Karagümrük: Sirigu, Briaschi, Salih, Ceccherini, Levent, Rohden, Kourbelis, Emre, Eysseric, Güven, Lasagna

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Bonucci, Ferdi, İsmail, Krunic (Zajc), Fred, İrfan Can, Tadic, Dzeko

Maçın yabancı VAR hakemi belli oldu

Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Muhammet Ali Metoğlu olacak. Mücadelede VAR koltuğunda Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Andre Narciso oturacak. Narciso'ya AVAR'da Mustafa İlker Coşkun, Murat Tuğberk Curbay ve Koray Gençerler eşlik edecek.

Fenerbahçe’de eksikler var

Adana Demirspor maçında sarı kart gören ve sezonun dördüncü sarı kartını alan Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski'nin yanı sıra, 1 maç men cezası alan İrfan Can Eğribayat ile sakatlık geçiren ve menisküs yırtığı tespit edilen Jayden Oosterwolde kadroda yer almayacak. Ayrıca, aynı maçta sakatlanan Rodrigo Becao'nun durumu netleşirken, sakatlıklarını atlatan Alexander Djiku ve Joshua King'in durumu maç saatinde belli olacak. Mert Hakan Yandaş ise bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal