Küme düşen ilk takım bugün belli olabilir: Hatayspor-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kümede kalma mücadelesi heyecanının yaşanacağı Süper Lig 32. haftasında Hatayspor İstanbulspor ile bugün evinde karşılaşacak. Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor kritik karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Ligin son sırasındaki İstanbulspor ise mucizelere kalan kümede kalma mücadelesini ilerleyen haftalara taşımak istiyor.

14.04.2024-12:54 - (Son Güncelleme: 14.04.2024-12:54)

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Hatayspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Son 5 haftada sadece 1 kere kazanabilen Hatayspor, bugün oynanacak olan maçı kazanarak küme düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan İstanbulspor ise bugün alacağı sonuca göre Süper Lig’e veda eden ilk ekip olabilir. Peki Hatayspor-İstanbulspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Hatayspor-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’de Hatayspor İstanbulspor ile bugün saat 16.00’da karşılaşacak. Bein Sports 2’de canlı yayınlanacak olan kritik karşılaşmanın hakemi Mert Güzenge olacak.

Küme düşen ilk takım bugün belli olabilir: Hatayspor-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Maçtan notlar

Hatayspor, Volkan Demirel'in liderliğinde, İstanbulspor'u mağlup ederek ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor. Son haftalarda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Hatayspor, şu ana kadar 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 33 puan topladı ve ligde 15. sırada yer alıyor.

Diğer taraftan, İstanbulspor ise ligin en kötü performans gösteren takımlarından biri olarak öne çıkıyor. 31 maçta sadece 3 galibiyet alabilen İstanbul ekibi, toplamda 13 puanla ligde 20. sırada bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal