Beşiktaş’ta Fernando Santos dönemi sona erdi: Yeni aday belli oldu

Beşiktaş’ın Samsunspor ile berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrıldığı açıklandı.

14.04.2024-10:02 - (Son Güncelleme: 14.04.2024-10:02)

Süper Lig’de Samsunspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve bir maçtan daha galibiyetsiz ayrıldı. Tepkilerin odağındaki isimlerden Fernando Santos ise maç sonrasında yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası’nı kazanacaklarını belirtse de siyah beyazlı kulüpten önemli bir paylaşım geldi. 

Fernando Santos dönemi sona erdi

NTV’de yer verilen habere göre; Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, deneyimli teknik direktöre teşekkür edildi.

Beşiktaş’ta Fernando Santos dönemi sona erdi: Yeni aday belli oldu

Kulübün siyah-beyazlı açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır."

Beşiktaş, Santos'un yerine gelecek isim için henüz bir açıklamada bulunmadı.

Ocak ayında göreve getirilmişti

Ocak ayında göreve getirilen 69 yaşındaki Portekizli teknik adam, 16 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal