Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler açıklandı)

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Futbol severlerin de merak ettiği maçın muhtemel ilk 11’leri belli oldu. Peki Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

14.04.2024-12:46 - (Son Güncelleme: 14.04.2024-12:46) Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler açıklandı)

Trendyol Süper Lig’de 32. hafta heyecanı bugün oynanacak olan maçlarla beraber sürüyor. Günün merak edilen mücadelelerden birisi Çaykur Rizespor ile Antalyaspor arasında yapılacak. Son iki maçında da galip gelerek form yakalayan Çaykur Rizespor, Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe’den sonra iç sahada en başarılı takım olarak dikkat çekiyor. Antalyaspor ise bu sezon deplasmanlarda galibiyet almakta zorlanıyor. Peki Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçı bugün saat 16.00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Emre Kargın’ın hakem olacağı maçı Bein Sports 1’de canlı izleyebilirsiniz.

Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler açıklandı)

Çaykur Rizespor-Antalyaspor muhtemel ilk 11’ler:

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Alıkulov, Emirhan, Halil İbrahim, Shelvey, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Zeqiri, Minchev

Antalyaspor: Leite, Güray, Bahadır, Veysel, Erdoğan, Kaluzinski, Larsson, Saric, Safuri, van de Streek, Buksa

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal