Arda Güler’in sabrı taştı: Real Madrid yönetimine ayrılmak istediğini iletti

Real Madrid’in Mallorca deplasmanında yedek kadroyla sahada yer almasına rağmen yine de forma şansı bulamayan milli futbolcumuz Arda Güler, yönetime ayrılmak istediğini iletti.

14.04.2024-16:37 - (Son Güncelleme: 14.04.2024-16:37)

Transfer olduğundan bu yana Real Madrid formasıyla henüz ilk 11’de şans bulamayan Arda Güler, La Liga’da oynanan Mallorca maçında takımı yedek ağırlıklı bir kadroyla sahada olmasına rağmen yine de forma şansı bulamadı. Genç futbolcunun bu durum sonrasında takımdan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği öne sürüldü.

Arda Güler takımdan ayrılmak istiyor

Haber7’nin yer verdiğine göre; İspanyol gazeteci Ramon Alvarez'in haberine göre; Arda Güler, gelecek sezonun kariyeri için daha iyi bir gelişim fırsatı sunabileceğini düşündüğü için kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletti. Detaylara göre, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin de bu karara onay verebileceği belirtiliyor. Ancak, yönetimin genç oyuncuyu takımda tutmayı arzuladığı, bu nedenle kararın henüz netlik kazanmadığı ve somut gelişmelerin sezon sonunda ortaya çıkacağı ifade ediliyor.

Arda Güler’in sabrı taştı: Real Madrid yönetimine ayrılmak istediğini iletti

Bu sezon Arda Güler, Real Madrid forması altında 7 maçta görev aldı ve toplamda 98 dakika sahada kaldı. Bu süre zarfında bir gol kaydetti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal