Fenerbahçe Fatih Karagümrük’ü evinde yendi: Rıdvan Dilmen şampiyon tahmininde bulundu!

Fenerbahçe, dün Fatih Karagümrük’ü evinde 2-1 mağlup etti. Süper Lig’de Fenerbahçe’nin kazandığı bu maç sonrası ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, şampiyonluk tahmininde bulundu.

15.04.2024-12:57 - (Son Güncelleme: 15.04.2024-18:06) Fenerbahçe Fatih Karagümrük’ü evinde yendi: Rıdvan Dilmen şampiyon tahmininde bulundu!

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yendikten sonra bir sezonda üst üste kazandığı 10 mağlubiyetle rekor kırdı. Süper Lig’de deplasmanda aldığı bu kazanç Fenerbahçe’nin motivesini artırdı.

Dilmen’den maç değerlendirmesi!

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın şampiyonluk şanslarını da masaya yatırarak Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçını şu şekilde yorumladı: ‘‘Fenerbahçe, Karagümrük'ün istediği gibi bir kadro ile çıktı. Karagümrük, son dakikalara kadar 0-0 götürüp son dakikalarda gol bulmak istedi normal olarak. İlk yarıda 47 dakika boyunca iki takımında planı set oynamaktı. İsmail Kartal ve Fenerbahçe için çok hayırlı bir gol oldu yedikleri gol. Belki de ikinci yarıda değişiklikler olmayacaktı.’’

Fenerbahçe, dün Fatih Karagümrük’ü evinde 2-1 mağlup etti. Süper Lig’de Fenerbahçe’nin kazandığı bu maç sonrası ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, şampiyonluk tahmininde bulundu.

‘‘Fenerbahçe değerli bir galibiyete ulaştı’’

Dilmen, maç hakkında ve şampiyonluk hakkında sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘‘Devrede yenilen gol Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Krunic yerine belki Zajc'ı alacaktı İsmail Kartal. İkinci yarıda oyun olarak da hükmetmeye başladı Fenerbahçe. Ferdi gelmeye çalışıyordu ama Osayi de hücuma gelmeye başladı. Ligin özeti 3 veya 4. hafta belliydi. Şampiyonluk RAMS Park'a kalacak. İki takımında RAMS Park'a kadar galip geleceğini düşünüyorum. RAMS Park'a puan olarak önde çıkan takım şampiyon olur. Bugün o yüzden çok değerli bir galibiyet elde etti Fenerbahçe’’


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal