Basketbolda haftanın maçı: Türk Telekom-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbol Süper Ligi’nde haftanın en önemli maçı Ankara’da Türk Telekom ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak. Zorlu karşılaşmanın kıran kırana geçmesi beklenirken kaçta başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı soruları arama motorlarında sorgulanıyor. Peki Türk Telekom-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

15.04.2024-16:58 - (Son Güncelleme: 15.04.2024-16:58)

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde haftanın kapanış maçlarından birisi Ankara’da Türk Telekom ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak. İki takım da play-off maçlarına çıkma amacı taşıyor ancak ev sahibi Türk Telekom’un karşılaşmayı kazanması daha kritik öneme sahip. Öte yandan Fenerbahçe Beko da lider Anadolu Efes’i takibine devam etmek istiyor. 

Basketbolda haftanın maçı: Türk Telekom-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Karşılaşma öncesinde Türk Telekom 11 galibiyet ve 15 mağlubiyetle 12. sırada yer alırken Fenerbahçe Beko ise 21 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile 2. sırada yer alıyor.

Türk Telekom-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türk Telekom Fenerbahçe Beko maçı 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20.30’da başlayacak. Ankara Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma Bein Sports 5’te canlı ekranlara gelecek.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal