Zirve ve dipte savaş devam ediyor: Süper Lig’de heyecan hız kesmiyor

Trendyol Süper Lig’in 32. haftası, dün oynanan Alanyaspor Galatasaray maçıyla beraber sona erdi. Ligin zirvesinde ve küme düşme hattında işler iyiden iyiye karıştı. İşte maç sonuçları ve puan durumu…

16.04.2024-09:32 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-17:17)

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Alanyaspor’u 4-0 mağlup ederek haftayı lider kapattı ve böylelikle ligin 32. haftası tamamlandı. Şampiyonluk yarışındaki Galatasaray ve Fenerbahçe haftayı kayıpsız kapatırken küme düşme hattında alınan sonuçlar da ilerleyen haftaların hem zirvede hem de alt sıralarda çok heyecanlı geçeceğini gösteriyor.

Beşiktaş, Santos’u gönderdi

Sezonu hayal kırıklığıyla geçiren Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında evinde Yılport Samsunspor'u ağırladı ve mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Son galibiyetini 27. haftada alan siyah-beyazlılar, son 5 maçta kazanamadı. Bu süreçte 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle yetinen Beşiktaş, Samsunspor karşılaşmasının ardından Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdı.

Zirve ve dipte savaş devam ediyor: Süper Lig’de heyecan hız kesmiyor

VAR’da yabancı hakemler görev aldı

Haber7’nin haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Video Yardımcı Hakem (VAR) atamalarına yabancı hakemleri de dahil etmeye başladı. Federasyonun kararıyla, bu haftadan itibaren sezon sonuna kadar önemli maçlarda yabancı VAR'lar görev alacak.

Uygulamanın başlangıç haftasında MKE Ankaragücü-Gaziantep FK maçında İspanyol Mario Melero Lopez, Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçında Portekizli Andre Narciso ve Alanyaspor-Galatasaray mücadelesinde ise Portekizli Fabio Melo VAR hakemi olarak görev yaptı.

Süper Lig’in 32. haftasındaki sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Süper Lig 32. hafta sonuçları

Trabzonspor - Sivasspor: 0-1

Kasımpaşa - Konyaspor: 0-2

MKE Ankaragücü - Gaziantep FK: 3-1

Beşiktaş - Samsunspor: 1-1

Adana Demirspor - Kayserispor: 0-0

Pendikspor - Başakşehir: 2-3

Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0

Hatayspor - İstanbulspor: 0-3

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2

Alanyaspor - Galatasaray: 0-4

Süper Lig 32. hafta puan durumu

Zirve ve dipte savaş devam ediyor: Süper Lig’de heyecan hız kesmiyor


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal