Son Nefesime Kadar dizisi neden bitiyor, neden final yapıyor? Son Nefesime Kadar reytingleri düşük mü, izlenmiyor mu?

Son Nefesime Kadar dizisinin final yapacağına dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Dizinin izleyicileri Son nefesime Kadar dizisi final mi yapıyor? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İddiaların doğruluğuyla ilgili bir açıklama bekleyen izleyiciler, Son Nefesime Kadar dizisinin neden biteceğini merak ediyor.

23.03.2022-14:01 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-14:01) Son Nefesime Kadar dizisi neden bitiyor, neden final yapıyor? Son Nefesime Kadar reytingleri düşük mü, izlenmiyor mu?

Fox TV’de her hafta Çarşamba günü ekranlara gelen Son Nefesime Kadar dizisinin final yapacağı yönünde ortaya atılan iddialar izleyicileri üzdü. Severek takip ettikleri dizinin gerçekten final yapıp yapmayacağını merak eden izleyiciler Son Nefesime Kadar dizisi bitecek mi? neden bitiyor? Konuya ilişkin bir açıklamaya yapıldı mı gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Pastel Film imzası taşıyan, Happy Valley isimli diziden uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisinin ilk bölümü 23 Şubat 2022 tarihinde ekranlara gelmişti. Yayın tarihinin üzerinden çok geçmeden gelen final haberi, dizinin sevenlerini üzdü. Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş'ın oturduğu dizinin senaryosunu Hatice Meryem'in yazdı. Dram ve polisiye türündeki dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban'ın paylaşırken, dizinin oyuncu kadrosunda da Begüm Birgören, Rojda Demirer, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek gibi isimler yer alıyor.

Son Nefesime Kadar

Son Nefesime Kadar dizisi final mi yapıyor?

Her hafta Çarşamba günleri izleyiciyle buluşan dizinin, 5. Bölümüyle final yapacağı açıklandı. Happy Valley dizisinden uyarlanan film beklenen reyting oranlarına ulaşamadığı için ekranlara veda edecek. Son Nefesime Kadar dizisi de final yapacak olan Fox TV’de, bu sezon toplamda 7 dizi final yaptı.

Son Nefesime Kadar dizisinin konusu

BBC kanalında yayınlanan Happy Valley isimli diziden ülkemize uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisi, küçük bir kasabada komiserlik yapan bir kadını konu alıyor. Dizinin olay örgüsü, kızını öldürdüğünü düşündüğü adam hapisten çıkınca hayatı darmadağın olan bu komiserin etrafında dönüyor. Türkiye’de beklenen etkiyi yaratamayan dizi, 5. Bölümüyle seyirciye veda edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal