Son Nefesime Kadar dizisi hangi diziden uyarlama, uyarlama mı? Son Nefesime Kadar hangi kitaptan uyarlama?

FOX TV'de yayın hayatına giren Son Nefesime Kadar isimli dizi izleyicide merak uyandırmayı başardı. Dizi her hafta çarşamba günleri izleyici ile buluşuyor. Dizinin bir kitaptan uyarlama olduğu konusunda yapılan yorumlar ise izleyici de daha da merak uyandırmaya başladı.

15.03.2022-16:05 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-16:06) Son Nefesime Kadar dizisi hangi diziden uyarlama, uyarlama mı? Son Nefesime Kadar hangi kitaptan uyarlama?

Son Nefesime Kadar dizisinin ilk bölümü 23 Şubat 2022 günü izleyici ile buluşmuştu. Dizi Pastel Film tarafından yapılmakta. Yönetmelik koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş oturmakta, senaryosunu ise Hatice Meryem'in yazdığı dizide birçok sevilen oyuncu rol almakta. Oyuncular arasında ise, Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban bulunmakta. 

Son Nefesime Kadar dizisi hangi gün?

Dizi her hafta çarşamba günleri saat 20:00 'da Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmakta.

Son nefesime kadar

Dizi uyarlama mı?

Dizi Happy Valley dizisinden uyarlanarak yapılmış bir dizidir.

Dizinin konusu nedir?

Mihri adında bir anne yıllar öncesinde kızını bir kazada kaybetmiştir. Aldığı kararlar sonucunda ise ailesinin kalan üyeleri tarafından terk edilmiş bir annedir. Kızından geriye ona hatıra olarak torunu kalmıştır. Mihri ona sarılmış ve hayatına devam etmeye çalışmıştır. Hayatına normal bir şekilde devam etmiş ve aradan yıllar geçmiş. 

Yılların geçmesinden sonra ise kızının ölümünden sorumlu olan Ejder isimli karakter hapisten çıkmış ve artık Mihri'nin hayatı da değişmeye başlamıştır. Bu olay acılı anneye çılgına döndürür. Artık kızının intikamını almanın kendine kaldığını düşünür ve bu işin peşine düşer. Bütün hayatını ve mesleğini tehlikeye atmak pahasına da olsa. 

Mihri ailesini toparlamaya çalışmasının yanında Ejder'den intikam almak için planlar yapar ve aynı zamanda torunu için de uğraşmaya devam eder. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal