Hakim dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Hakim dizi konusu ve oyuncuları

Yakın zamanda ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Hakim dizisi merak edilmeye devam ediyor. Dizinin konusunun yanı sıra oyuncuları da merak konusu oldu. Peki dizide hangi oyuncular yer alıyor? Dizinin konusu nedir? Konuya ilişkin detaylardan haberimizde bahsettik.

15.03.2022-15:55 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-16:42) Hakim dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Hakim dizi konusu ve oyuncuları

Her sezon birbirinden farklı diziler ile izleyici karşısına çıkan ATV, yeni bir diziyi izleyenlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerinde oldukça kuvvetli isimlerin olduğu Hakim dizisi yakın zamanda ATV'de yayınlanmaya başlayacak. Dolayısıyla dizinin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Biz de haberimizde detaylardan bahsettik.

Hakim dizinin konusu

ATV'de yayınlanacak olan bu dizide bir hakimin oğlu, organize suç ailesinin vur kaç olayına karışır ve kendini oldukça zor bir durumun merkezinde bulur. Oğlu böyle bir olaya karışan hakim ise ailesini etkileyecek ve zor bir karar vermek zorunda kalır. Bir tarafta elinden bir şey gelmeyen ve zor bir kararla karşı karşıya iken oğlu ise hayatının kurtarılmasını beklemektedir. İsrail yapımı Your Honor dizisinden esinlenerek yapılan bu dizi ATV'de yayınlanacak. Orijinali 10 bölümden oluşurken Türk yapımının kaç bölümden oluşacağı ise henüz bilinmiyor. 

hakim dizisi

Hakim dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?

Merakla beklenen bu dizinin başrollerinde Erdal Beşikcioğlu, Ebru Özkan, Hasibe Eren, Fikret Kuşkan, Güven Kıraç, Musa Uzunlar, Mert Tanık yer aldığı iddia ediliyor. Lakin oyuncuların net ismi ilerleyen günlerde netleşecek. 

Dizi hangi kanalda ve hangi gün yayınlanacak?

İzleyicilerin beklediği Hakim dizisi, yakında ATV'de başlayacak. Dizinin hangi günler yayınlanacağı henüz netleşmedi. Kısa süre içinde başlayacağı düşünülüyor. 

Hakim dizisi nerede çekilmektedir?

Dizinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor. Dizi mekanlarını ise genel olarak deniz ya da göl kenarında olacağı iddia edildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal