Son Dakika: Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı Kar Geliyor!

Son dakika gelen habere göre, Meteoroloji, Türkiye'nin Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceğini duyurarak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

20.09.2021-16:34 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-09:12) Son Dakika: Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı Kar Geliyor!

Son dakika gelen habere göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceğini duyurarak vatandaşlara uyarıda bulundu.

METEOROLOJİ TARİH VERDİ! ÇARŞAMBA SOĞUK HAVA ETKİSİNİ GÖSTERECEK 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ''Sıcaklıkların ise Çarşamba günü akşam saatlerinde Marmara Bölgesi'nden başlayarak Perşembe günü ülke genelinde 6 ila 10 derece düşmesi bekleniyor. Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde (1800 m rakım ve üzeri) beklenen yağışların bu sıcaklık düşüşü ile birlikte karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Gelen bilgilere göre yurt genelinde hava sıcaklıkları bu hafta düşüş gösterecek. Türkiye genelinde çarşamba bütün illerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor. Son gelen verilere göre ise perşembe gününden itibaren bazı bölgelerde kar bekleniyor.

Türkiye'de perşembe gününde itibaren yer yer kar yağışları görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yeni haftanın ilk günü, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Marmara ve Ege Bölgesi ile Akdeniz Bölgesi'nin kuzeyinde yoğun sis bekleniyor.

SALI GÜNÜ SİS DAĞILIYOR

Salı günü itibariyle Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi ile Marmara Bölgesi'nde yaşanan sis yerini yağmura bırakacak. Çarşamba günü Marmara Bölgesi'ne yağış beklenirken, Doğu Anadolu'nun bazı bölgelerinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ

Marmara Bölgesi bu hafta çok bulutlu günler yaşayacak. Bölge'de yer yer sis, pus ve yağmur bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Yeni haftanın az bulutlu geçmesi beklenen Ege Bölgesi'nde yer yer pus ve sis bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

KARADENİZ BÖLGESİ

Yeni haftanın az bulutlu geçmesi beklenen Karadeniz Bölgesi'nde yer yer yağış bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Sabah ve akşam saatlerinde sis beklenen Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal